Meer over NED sign & reclame

Welkom bij NED Sign & Reclame - Het Reclamebureau van Nederland!

NED Sign & Reclame is dé one-stop-shop voor alle soorten reclame in Nederland. Ons reclamebureau is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en uitvoeren van hoogwaardige reclame-oplossingen. Met scherpe prijs-kwaliteitverhouding, snelle levering, en 100% langdurige garantie bieden we onze klanten een uitstekende service.

Ervaring en Expertise

Ons ervaren team in de sign- en reclamewereld staat klaar om je op maat te adviseren en hoogwaardige producten en diensten te garanderen. Met jarenlange ervaring zijn we in staat om aan diverse behoeften te voldoen en jouw merk naar nieuwe hoogten te tillen.

Eindeloze Mogelijkheden

Bij NED Sign & Reclame zijn de mogelijkheden eindeloos. Van opvallende gevelreclame tot professionele raamfolies voor kantoren en het opvallend wrappen van je auto in jouw favoriete kleur. Ben je een fan van de Batmobile-look, of kies je liever voor een stoere chrome-look auto? Wij maken jouw dromen werkelijkheid!

Alles Onder één Dak

Bij NED Sign & Reclame staan we voor een naadloze ervaring. Wij voorzien jou van advies, ontwerpen de perfecte reclame-uiting, verzorgen de productie, en voeren de professionele montage uit – allemaal onder één dak! Zo ben je verzekerd van een efficiënt proces en een eindresultaat dat indruk maakt.

Ontdek de Kracht van Visuele Communicatie

Met visuele communicatie brengen we jouw boodschap tot leven. Laat je merk opvallen en maak een blijvende indruk op jouw doelgroep. Blader door ons portfolio en ontdek de krachtige reclameprojecten die we hebben gerealiseerd.

Kies voor NED Sign & Reclame

Bij NED Sign & Reclame streven we naar niets minder dan het beste. Ga voor een reclamebureau dat resultaten levert en jouw verwachtingen overtreft. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe wij jouw merk naar nieuwe hoogten kunnen tillen!

Certificaten

Professionals in autoreclame

Voertuig advertenties zijn een effectieve manier om uw merk of bedrijf te promoten. Bedrijfswagens vervoeren zakelijke goederen voor zakelijke doeleinden, terwijl de buitenkant ervan dienst doet als een mobiele advertentie met zeer kleine investeringen, maar in de loop van de tijd effectief is.

Wij bieden – ontwerpen, produceren en assembleren personenauto’s, bestelwagens, bussen, vrachtwagens en meer!

Ontwerp & DTP

Onze designers ontwerpen met evenveel gemak uw bedrijfslogo, flyers, brochures en nog veel meer. NED maakt van onmogelijk, mogelijk.

Wij helpen u met het kiezen van het juiste kleur, layout, afwerking en levertermijn. Daarna is het tijd voor het ontwerp. Als u het ontwerp zelf wilt aanleveren, hebben wij natuurlijk wat tips en trucs voor u.

The NED Team

Mohsen Ghasemi

Mohsen Ghassemi

Marketing

1676571702618

Atefeh Nikibakhsh

Designer

1666883028351

Robin Reede

Signmaker

Joshua Timmer

Signmaker

Azadeh Mirzayee

Azadeh Mirzayee

Online Marketing

Pouria-Akhzary

Pouria Akhzary

Head of IT

WAT IS
autobelettering?

Je wilt het communicatiedoel van je onderneming bereiken en ons doel is de perfecte producten voor je communicatie te leveren. Niks is in design- en reclamewereld voor ons onbekend. Wij begeleiden je tot je een eindresultaat hebt dat aan de hoogste eisen voldoet, of je nu een vastomlijnd idee in gedachten hebt, of nog helemaal geen idee hebt.

Door alles in eigen huis te produceren levert NED sign & reclame alleen topproducten en uitstekende service.

 

Voordelige tarieven

Makkelijk te installeren

Weerbestendig en waterdicht

Graphic studio

NED Sign & Reclame in één oogopslag

+500

Tevreden klanten

+600

Winkelsigning

+1200

Autoreclame

+24 jaar

Ervaring

Na akkoord van het proefontwerp, kunnen we binnen 3-5 dagen een montagedatum inplannen. 

Afhankelijk van de soort bestickering, kan het een halve tot hele werkdag in beslag nemen. Bij volledige wrap van de auto, zal de auto ongeveer 2-3 dagen bij ons op de zaak blijven. 

Ja zeker! De folie die wij toepassen is resistent tegen water en hierom dus ook de car-wash. Wel raden wij na een volledige wrap, minimaal een week te wachten met het  reinigen van de auto zodat de folie voldoende is gehecht. 

De auto moet schoon en gewassen geleverd worden, maar zonder wax coating.. De auto zal door ons nog na-gereinigd worden voor optimale hechting. 

De montage vind meestal plaats in onze workshop, die speciaal uitgerust is voor dit doel. Om aan onze hoge kwaliteitseisen te kunnen voldoen, is onze werkplaats nagenoeg stofvrij ingericht en afgesteld op kamertemperatuur. Zo halen we het beste uit het beste en kunnen we onze kwaliteit garanderen. Wilt u liever dat wij de bestickering bij u op locatie uitvoeren, dan kan dat vaak ook in overleg 

After approval of the design, we can usually schedule the assembly within 3-5 working days.

Depending on how extensively it is stickered, half a working day to a whole working day. With a full wrap we need the car 2-3 working days.

Yes, the foil that is used is resistant to washing, even the car wash. With a wrap we recommend waiting a week because the foil has to be finished.

The car must be delivered clean before the stickering, but without a wax layer. The car is still cleaned by us in 3 different methods.

The decals are usually carried out by us in a workshop specially equipped for this purpose. In order to be able to meet our high quality standards, our workshop is set up to be virtually dust-free and set to room temperature. In this way we get the best out of the best and we can guarantee our quality. Would you rather that we carry out the stickering at your location, that is often also possible in consultation.

Waarom NED sign & reclame?

Hoge kwaliteit

Productie en afwerking!

Special edition

Uniek en op maat gemaakt!

Spoed montage

Binnen 1 dag!

7 dagen per week!

Voor drukke ondernemers.

100% tevredenheid!

Op het eindresultaat!