Meer over NED sign & reclame

De naam zegt het al, NED sign & reclame. Het reclamebureau van Nederland! De One-stop-shop gespecialiseerd in ontwerpen, produceren en uitvoeren van alle soorten reclame. Bij ons kun je terecht voor de scherpste prijs-kwaliteit, snelle levering en montage evenals 100% langdurige garantie. 

Het team van NED sign & reclame heeft veel ervaring in de sign- en reclamewereld. Met deze ervaring kunnen wij bij NED sign & reclame onze klanten op maat adviseren en uitstekende product- en diensten garanderen.

De mogelijkheden zijn eindeloos, van gevelreclame tot raamfolies voor kantoren of het wrappen van je auto in favoriete kleur! Ga jij voor die batmobiel, of val je liever op met een gave chrome-look auto? 

Wij geven advies, zorgen voor het ontwerp, productie en de montage onder een, en hetzelfde dak: NED sign & reclame!

NED Sign & Reclame in één oogopslag

+500

Tevreden klanten

+600

Winkelsigning

+1200

Autoreclame

+24 jaar

Ervaring

Wij werken samen met

Professionals in autoreclame

Voertuig advertenties zijn een effectieve manier om uw merk of bedrijf te promoten. Bedrijfswagens vervoeren zakelijke goederen voor zakelijke doeleinden, terwijl de buitenkant ervan dienst doet als een mobiele advertentie met zeer kleine investeringen, maar in de loop van de tijd effectief is.

Wij bieden – ontwerpen, produceren en assembleren personenauto’s, bestelwagens, bussen, vrachtwagens en meer!

Ontwerp & DTP

Onze designers ontwerpen met evenveel gemak uw bedrijfslogo, flyers, brochures en nog veel meer. NED maakt van onmogelijk, mogelijk.

Wij helpen u met het kiezen van het juiste kleur, layout, afwerking en levertermijn. Daarna is het tijd voor het ontwerp. Als u het ontwerp zelf wilt aanleveren, hebben wij natuurlijk wat tips en trucs voor u.

The NED Team

Director of Board

Mr. Mohsen Ghassemi

Sale Manager

Whitney de Loos

Sale Manager

Title Name

Wat is
autobelettering?

Je wilt het communicatiedoel van je onderneming bereiken en ons doel is de perfecte producten voor je communicatie te leveren. Niks is in design- en reclamewereld voor ons onbekend. Wij begeleiden je tot je een eindresultaat hebt dat aan de hoogste eisen voldoet, of je nu een vastomlijnd idee in gedachten hebt, of nog helemaal geen idee hebt.

Door alles in eigen huis te produceren levert NED sign & reclame alleen topproducten en uitstekende service.

 

Voordelige tarieven

Makkelijk
te installeren

Weerbestendig en waterdicht

Gratis opmaak

FAQ

Na akkoord van het proefontwerp, kunnen we binnen 3-5 dagen een montagedatum inplannen. 

Afhankelijk van de soort bestickering, kan het een halve tot hele werkdag in beslag nemen. Bij volledige wrap van de auto, zal de auto ongeveer 2-3 dagen bij ons op de zaak blijven. 

Ja zeker! De folie die wij toepassen is resistent tegen water en hierom dus ook de car-wash. Wel raden wij na een volledige wrap, minimaal een week te wachten met het  reinigen van de auto zodat de folie voldoende is gehecht. 

De auto moet schoon en gewassen geleverd worden, maar zonder wax coating.. De auto zal door ons nog na-gereinigd worden voor optimale hechting. 

De montage vind meestal plaats in onze workshop, die speciaal uitgerust is voor dit doel. Om aan onze hoge kwaliteitseisen te kunnen voldoen, is onze werkplaats nagenoeg stofvrij ingericht en afgesteld op kamertemperatuur. Zo halen we het beste uit het beste en kunnen we onze kwaliteit garanderen. Wilt u liever dat wij de bestickering bij u op locatie uitvoeren, dan kan dat vaak ook in overleg 

After approval of the design, we can usually schedule the assembly within 3-5 working days.

Depending on how extensively it is stickered, half a working day to a whole working day. With a full wrap we need the car 2-3 working days.

Yes, the foil that is used is resistant to washing, even the car wash. With a wrap we recommend waiting a week because the foil has to be finished.

The car must be delivered clean before the stickering, but without a wax layer. The car is still cleaned by us in 3 different methods.

The decals are usually carried out by us in a workshop specially equipped for this purpose. In order to be able to meet our high quality standards, our workshop is set up to be virtually dust-free and set to room temperature. In this way we get the best out of the best and we can guarantee our quality. Would you rather that we carry out the stickering at your location, that is often also possible in consultation.

Waarom NED sign & reclame?

Hoge kwaliteit

Productie en afwerking!

Special edition

Uniek en op maat gemaakt!

Spoed montage

Binnen 1 dag!

7 dagen per week!

Voor drukke ondernemers.

100% tevredenheid!

Op het eindresultaat!