Auto wrap Rotterdam

Wil jij je auto een look geven die helemaal naar jouw smaak is? Laat je auto dan wrappen bij Ned Sign & Reclame, in de buurt van Den Haag. Met auto wrapping pakken we jouw auto helemaal in met een speciaal soort folie dat elk hoekje en groefje bedekt. De folie kan ik allerlei kleuren worden aangebracht en kunnen zelfs op maat worden gemaakt. Daarnaast maken we alleen gebruik van de beste materialen op de markt. Wil jij je auto laten wrappen in de buurt van Den Haag? Dan ben je bij Ned Sign aan het juiste adres. 

Autowrap Rotterdam

Unieke auto in Rotterdam dankzij auto wrap

Auto’s zijn niet uniek, hoe graag je dat ook wilt. Als je een auto koopt dan weet je zeker dat je binnen aanzienlijke tijd iemand tegenkomt met dezelfde auto, vooral in en om steden als Rotterdam, Amsterdam en Den-Haag. Wist je bijvoorbeeld dat er momenteel 161.000 grijze Mercedessen rondrijden in Nederland? En zo’n 224.000 grijze of zwarte Volkwagen Golfs? Echt uniek ben je dan niet natuurlijk. Wil je dat jouw auto juist opvalt op de weg? Dan kun je kiezen voor een gele auto (de minst populaire kleur in Nederland) of je kiest ervoor om je auto te wrappen in een kleur die jij echt ziet zitten. Met wrapfolie kun je werkelijk alle kanten op! Metallic rood? Goud? Een kleur met overloop? Noem het en wij kunnen het regelen voor je. Dankzij auto wrap weet jij zeker dat je met een unieke auto over de Rotterdamse snelwegen rijdt naar onze locatie in Amsterdam

NED Sign & Reclame in één oogopslag

+500

Tevreden klanten

+600

Winkelsigning

+1200

Autoreclame

+24 jaar

Ervaring

Wij werken samen met

Hoe werkt car wrapping?

Car wrapping doen we bij ons op locatie, op ongeveer een uurtje rijden van Rotterdam. Voor we de folie aanbrengen is het eerst van belang de auto volledig te reinigen. Er mag geen vuiltje meer te bekennen zijn op de auto, want elk stofje of korreltje wordt zichtbaar onder de folie. Na het reinigen en ontvetten van de auto snijden we de folie op maat. Het op maat snijden van de folie gebeurt vooraf en met behulp van knifeless tape om verspilling tegen te gaan en schade te voorkomen. Als alle voorbereidingen zijn gedaan is het tijd om de auto te wrappen! Dit doen we met behulp van warmte. De folie wordt op verschillende plaatsen verhit zodat het de vorm van het oppervlak kan aannemen. Op deze manier nemen we de volledige auto onder handen. Zodra wij klaar zijn heeft jouw auto een compleet nieuwe look en rijd jij trots weer richting Rotterdam. En dat allemaal dankzij auto wrappen in Rotterdam.

Auto wrappen in de buurt van Rotterdam

Zorg ervoor dat je voor het wrappen van je auto een professional inhuurt. Ook als dit betekent dat je vanuit Rotterdam een stuk moet reizen voor de juiste auto wrapping. Amateur auto wrappers houden vaak geen rekening met het rekken en krimpen van de folie bij warm zomerweer waardoor het vinyl overmatig uitrekt en uiteindelijk hoekjes loslaten. Wil je zeker weten dat je auto wordt door een professional? Rijd vanuit Rotterdam dan door naar onze vestiging in Amsterdam. Vraag vooraf een offerte aan en plan vervolgens de afspraak bij ons op locatie. 

Voordelige tarieven

Makkelijk te installeren

Weerbestendig en waterdicht

Graphic studio

Waarom NED sign & reclame?

Hoge kwaliteit

Productie en afwerking!

Special edition

Uniek en op maat gemaakt!

Spoed montage

Binnen 1 dag!

7 dagen per week!

Voor drukke ondernemers.

100% tevredenheid!

Op het eindresultaat!