Home   →   Autoreclame   →   Bakwagen​

Bakwagen​

Bestel vandaag, bespaar geld!
Personenauto​
Bestelauto
Bestelbus
Bestelwagen
Bakwagen​
Vrachtwagen​

370,- ex.btw

Incl. Montage & Design   –   Prijsindicatie

499,- ex.btw

Incl. Montage & Design   –   Prijsindicatie

765,- ex.btw

Incl. Montage & Design   –   Prijsindicatie

Op aanvraag

Incl. Montage & Design   –   Prijsindicatie

Op aanvraag

Incl. Montage & Design   –   Prijsindicatie

Vraag hier uw offerte aan

Bij NED Sign & Reclame bent u altijd zeker van een scherpe prijs/kwaliteit verhouding. Alle getoonde prijzen zijn exclusief BTW.

De bestandsformaten die ondersteund worden, zijn .jpg, .jpeg, .png .psd .eps .ai en .pdf met een maximale grote van 45MB. Voor het sturen van grotere bestanden adviseren wij gebruik te maken van wetransfer.com.

Liever toch een medewerker spreken?

Budget

Bakwagen
370
 • 3x logo
 • 1x contactgegevens

Medium

Bakwagen
510
 • 4x logo
 • 1x contactgegevens
 • 3x web adres
 • 2x bedrijfsomschrijving

Groot

Bakwagen
820
 • 4x logo
 • 1x contactgegevens
 • 3x web adres
 • 2x bedrijfsomschrijving
 • 2x full colour groot print of snijfolie
Populair

Special

Bakwagen
Op aanvraag
 • Volledige bestickering naar wens uitgevoerd in full colour en- of snijfolie
 • Exacte prijs op aanvraag

Car-Wrap

Bakwagen
Op aanvraag
 • Carwrapping met een uniek design voor een exclusief uitstraling, hoogwaardige folies van A-merken (Avery, 3M).

Welke auto heb jij? ↓

Autoreclame
BAKWAGEN

Maak uw bakwagen onvergetelijk met onze professionele bestickeringsservice! Bij NED sign & reclame begrijpen we dat uw bakwagen veel meer is dan alleen een voertuig; het is een waardevol marketingmiddel voor uw bedrijf. Met onze creatieve ontwerpen zorgen we ervoor dat uw bakwagen niet onopgemerkt blijft en uw merk krachtig uitdraagt. Laat ons getalenteerde team u helpen om uw boodschap op een opvallende en gedenkwaardige manier te presenteren, waar uw bakwagen ook gaat.

Voordelige tarieven

Makkelijk
te installeren

Weerbestendig en waterdicht

Gratis opmaak

Waarom kiezen voor onze bestickeringsservice?

Unieke ontwerpen: Bij NED sign & reclame geloven we in individualiteit en merkidentiteit. Onze ontwerpen worden op maat gemaakt om naadloos aan te sluiten bij uw bedrijfsidentiteit en doelstellingen. Hierdoor wordt uw bakwagen een echt unieke vertegenwoordiging van uw bedrijf.

Visuele impact: Onze ontwerpen zijn ontwikkeld om op te vallen in het drukke verkeer. Met opvallende kleuren, op maat gemaakte graphics en een doordacht ontwerp, wordt uw bakwagen een rijdend visitekaartje dat de aandacht trekt en nieuwsgierigheid opwekt.

Belangrijke informatie: Klantvriendelijkheid en bereikbaarheid zijn essentieel voor uw bedrijfssucces. Daarom zorgen we ervoor dat uw contactgegevens en kernboodschappen duidelijk en gemakkelijk leesbaar op uw bakwagen worden weergegeven, zodat potentiële klanten moeiteloos contact met u kunnen opnemen.

Robuuste materialen: Uw bakwagen moet bestand zijn tegen de uitdagingen van dagelijks gebruik en diverse weersomstandigheden. Daarom gebruiken we duurzame materialen van hoge kwaliteit die lang meegaan en uw bestickering in topconditie houden, zodat uw boodschap jarenlang krachtig blijft.

Bij NED sign & reclame begrijpen we dat uw bakwagen een essentieel onderdeel is van uw bedrijfsvoering. Of het nu gaat om leveringen, dienstverlening op locatie of het vergroten van uw merkbekendheid, uw bakwagen speelt een cruciale rol. Daarom streven we naar een naadloze en efficiënte dienstverlening, van ontwerp tot installatie. Ons doel is om u te voorzien van een indrukwekkend eindresultaat dat uw verwachtingen overtreft, en uw bakwagen verandert in een krachtig marketinginstrument voor uw bedrijf.

Klaar om uw bakwagen om te toveren tot een opvallende blikvanger? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en ontdek hoe onze bestickeringsservice uw bedrijf naar nieuwe hoogten kan tillen!

Bij NED sign & reclame zijn we trots op onze expertise in het bestickeren van bedrijfswagens. Of u nu één bakwagen heeft of een heel wagenpark, we hebben de ervaring en de vaardigheden om uw voertuig te transformeren. We begrijpen dat uw bakwagen niet alleen een vervoersmiddel is, maar een essentieel onderdeel van uw merkimago en promotiestrategie. Daarom besteden we veel aandacht aan het ontwerpproces en zorgen we ervoor dat uw bestickering uw bedrijf op de best mogelijke manier vertegenwoordigt.

Onze getalenteerde ontwerpers werken nauw met u samen om een ontwerp te creëren dat past bij uw bedrijf en uw doelen. Of u nu op zoek bent naar een opvallend ontwerp met op maat gemaakte graphics of een subtiele bestickering met uw logo en contactgegevens, we zorgen ervoor dat uw bakwagen een indrukwekkende uitstraling heeft.

Bij NED sign & reclame gebruiken we alleen hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen slijtage en weersinvloeden. Uw bestickering blijft lang mooi en helder, zelfs na vele kilometers op de weg. Bovendien kunnen we uw bestickering gemakkelijk aanpassen of verwijderen als uw bedrijfsinformatie verandert.

Onze klantenservice staat centraal in alles wat we doen. We werken flexibel en snel, zodat uw bakwagen niet lang uit de running hoeft te zijn. Ons team van professionals zorgt ervoor dat uw bestickering op tijd wordt geïnstalleerd, zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Met onze professionele bestickeringsservice tilt u uw bakwagen naar een hoger niveau van zichtbaarheid en bekendheid. Elke keer dat uw bakwagen de weg op gaat, wordt uw merk gezien door een breed publiek. Uw bakwagen wordt een rijdende reclame voor uw bedrijf, waardoor potentiële klanten worden aangetrokken en uw naamsbekendheid wordt vergroot.

Dus waar wacht u nog op? Maak uw bakwagen onvergetelijk met onze bestickeringsservice en laat uw bedrijf opvallen in het verkeer. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en ontdek hoe wij uw bakwagen kunnen transformeren tot een krachtig marketinginstrument!

Waarom NED Sign & Reclame?

Hoge Kwaliteit

Op print en materiaal!

Special Edition

Op maat en uniek!

Spoed montage

Binnen 1 dag!

7 dagen per week!

Voor de drukke ondernemer

100% tevredenheid!

Op eindresultaat!