Home   →   Autoreclame   →   Bestelbus

Bestelbus

Bestel vandaag, bespaar geld!
Personenauto​
Bestelauto
Bestelbus
Bestelwagen
Bakwagen​
Vrachtwagen​

215,- ex.btw

Incl. Montage & Design   –   Prijsindicatie

299,- ex.btw

Incl. Montage & Design   –   Prijsindicatie

645,- ex.btw

Incl. Montage & Design   –   Prijsindicatie

Op aanvraag

Incl. Montage & Design   –   Prijsindicatie

1850,- ex.btw

Incl. Montage & Design   –   Prijsindicatie

Vraag hier uw offerte aan

Bij NED Sign & Reclame bent u altijd zeker van een scherpe prijs/kwaliteit verhouding. Alle getoonde prijzen zijn exclusief BTW.

De bestandsformaten die ondersteund worden, zijn .jpg, .jpeg, .png .psd .eps .ai en .pdf met een maximale grote van 45MB. Voor het sturen van grotere bestanden adviseren wij gebruik te maken van wetransfer.com.

Liever toch een medewerker spreken?

Budget

Bestelbus
249
 • 3x logo
 • 1x contactgegevens

Medium

Bestelbus
325
 • 4x logo
 • 1x contactgegevens
 • 3x web adres
 • 2x bedrijfsomschrijving

Groot

Bestelbus
689
 • 4x logo
 • 1x contactgegevens
 • 3x web adres
 • 2x bedrijfsomschrijving
 • 2x full colour groot print of snijfolie
Populair

Special

Bestelbus
Op aanvraag
 • Volledige bestickering naar wens uitgevoerd in full colour en- of snijfolie
 • Exacte prijs op aanvraag

Car-Wrap

Bestelbus
1990
 • Carwrapping met een uniek design voor een exclusief uitstraling, hoogwaardige folies van A-merken (Avery, 3M).

Welke auto heb jij? ↓

Autoreclame
Bestelbus

Val op in het verkeer met onze professionele bestickeringsservice voor bestelbussen! Bij NED sign & reclame begrijpen we hoe belangrijk uw bestelbus is als middel om uw bedrijf te promoten. Onze unieke ontwerpen trekken de aandacht van voorbijgangers en potentiële klanten, waardoor uw bestelbussen echte blikvangers worden. Laat ons creatieve team u helpen uw boodschap op een opvallende manier te communiceren en uw bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen.

Voordelige tarieven

Makkelijk
te installeren

Weerbestendig en waterdicht

Gratis opmaak

Waarom kiezen voor onze bestickeringsservice?

Op maat gemaakt: We weten dat elk bedrijf uniek is en daarom worden onze ontwerpen specifiek afgestemd op uw bedrijfsidentiteit en marketingdoelen. Uw bestelbussen zullen perfect uw merk uitdragen en een onvergetelijke indruk achterlaten.

Impactvol: Onze creatieve ontwerpen vertellen uw unieke merkverhaal en laten een blijvende indruk achter op iedereen die uw bestelbussen ziet. Hierdoor onderscheidt uw bedrijf zich van de concurrentie en blijft uw merk top-of-mind bij potentiële klanten.

Belangrijke informatie: We begrijpen het belang van duidelijke communicatie. Daarom zorgen we ervoor dat essentiële contactgegevens en boodschappen duidelijk leesbaar zijn, zodat potentiële klanten moeiteloos contact met u kunnen opnemen.

Duurzaamheid: Uw bestelbussen worden dagelijks blootgesteld aan verschillende weersomstandigheden en gebruik. Daarom gebruiken we alleen hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden en ervoor zorgen dat uw bestickering er langdurig mooi uit blijft zien, ongeacht de omstandigheden.

Bij NED sign & reclame begrijpen we dat uw bestelbussen een cruciale rol spelen in uw dagelijkse activiteiten. Daarom streven we naar een vlotte en efficiënte dienstverlening, van ontwerp tot plaatsing, om ervoor te zorgen dat uw bestelbussen snel weer de weg op kunnen. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, en we willen u voorzien van een verbluffend eindresultaat dat uw verwachtingen overtreft.

Klaar om uw bestelbussen om te toveren tot rijdende reclameborden? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en ontdek hoe onze bestickeringsservice uw bedrijf naar nieuwe hoogten kan tillen! Laat ons uw bestelbussen transformeren tot krachtige marketingtools die de aandacht trekken van potentiële klanten waar uw bestelbussen ook naartoe gaan.

Onze bestickeringsservice is geschikt voor bedrijven van alle groottes en sectoren. Of u nu een klein lokaal bedrijf bent dat lokale klanten wil aantrekken of een groter bedrijf met regionale of zelfs nationale ambities, wij hebben de expertise en ervaring om uw bestelbussen om te toveren tot rijdende reclameborden die uw merk promoten.

Met een team van toegewijde ontwerpers en vakmensen garanderen we dat uw bestelbussen eruit zullen springen en de aandacht zullen trekken. Onze bestickeringsservice is niet alleen beperkt tot bestelbussen; we bieden ook oplossingen voor bestelauto’s, bakwagens, vrachtwagens en personenauto’s. Of u nu één bestelbus of een heel wagenpark heeft, we zijn er om aan uw voertuigbestickeringseisen te voldoen.

Bij NED sign & reclame zijn we trots op de kwaliteit en duurzaamheid van onze bestickering. We begrijpen dat investeren in autoreclame een belangrijke beslissing is voor uw bedrijf, en we streven ernaar om u de best mogelijke service en resultaten te bieden. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe onze bestickeringsservice uw bestelbussen kan transformeren en uw bedrijf op de kaart kan zetten.

Waarom NED Sign & Reclame?

Hoge Kwaliteit

Op print en materiaal!

Special Edition

Op maat en uniek!

Spoed montage

Binnen 1 dag!

7 dagen per week!

Voor de drukke ondernemer

100% tevredenheid!

Op eindresultaat!