Home   →   Autoreclame   →   Vrachtwagen

Vrachtwagen

Bestel vandaag, bespaar geld!
Personenauto​
Bestelauto
Bestelbus
Bestelwagen
Bakwagen​
Vrachtwagen​

749,- ex.btw

Incl. Montage & Design   –   Prijsindicatie

899,- ex.btw

Incl. Montage & Design   –   Prijsindicatie

1180,- ex.btw

Incl. Montage & Design   –   Prijsindicatie

Op aanvraag

Incl. Montage & Design   –   Prijsindicatie

1850,- ex.btw

Incl. Montage & Design   –   Prijsindicatie

Vraag hier uw offerte aan

Bij NED Sign & Reclame bent u altijd zeker van een scherpe prijs/kwaliteit verhouding. Alle getoonde prijzen zijn exclusief BTW.

De bestandsformaten die ondersteund worden, zijn .jpg, .jpeg, .png .psd .eps .ai en .pdf met een maximale grote van 45MB. Voor het sturen van grotere bestanden adviseren wij gebruik te maken van wetransfer.com.

Liever toch een medewerker spreken?

Budget

Vrachtwagen​
770
 • 3x logo
 • 1x contactgegevens

Special

Vrachtwagen​
Op aanvraag
 • Volledige bestickering naar wens uitgevoerd in full colour en- of snijfolie
 • Exacte prijs op aanvraag

Medium

Vrachtwagen​
950
 • 4x logo
 • 1x contactgegevens
 • 3x web adres
 • 2x bedrijfsomschrijving

Groot

Vrachtwagen​
1320
 • 4x logo
 • 1x contactgegevens
 • 3x web adres
 • 2x bedrijfsomschrijving
 • 2x full colour groot print of snijfolie
Populair

Car-Wrap

Vrachtwagen​
1850
 • Laadbak volledig bestickeren in full-colour of snijfolie
 • Cabine wrap v.a.€ 2.100,-
 • Trailer 600x250cm v.a. € 1.280,-
 • Trailer 900x250cm v.a. € 1.580,-
 • Trailer 1300x250cm v.a. € 1.780,-
 • Montage op locatie mogelijk (optioneel)
 • Carwrapping met een uniek design voor een exclusief uitstraling, hoogwaardige folies van A-merken (Avery, 3M, Grafityp).

Welke auto heb jij? ↓

Autoreclame
Vrachtwagen

Geef uw vrachtwagen een krachtige uitstraling met onze professionele bestickeringsservice! Bij [Bedrijfsnaam] begrijpen we dat uw vrachtwagen een rijdend visitekaartje is voor uw bedrijf. Met onze opvallende ontwerpen zorgen we ervoor dat uw vrachtwagen een echte blikvanger wordt en uw merk op een unieke manier uitdraagt. Laat ons ervaren team u helpen om uw boodschap effectief te communiceren, waar uw vrachtwagen ook gaat.

Voordelige tarieven

Makkelijk
te installeren

Weerbestendig en waterdicht

Gratis opmaak

Waarom kiezen voor onze bestickeringsservice?

Indrukwekkende ontwerpen: Onze ontwerpen worden op maat gemaakt om uw bedrijfsidentiteit en boodschap perfect te vertegenwoordigen. Elk ontwerp is uniek en opvallend, waardoor uw vrachtwagen zich onderscheidt van de concurrentie en de aandacht van potentiële klanten trekt.

Grootschalige impact: We creëren opvallende en artistieke ontwerpen die uw vrachtwagen transformeren tot een mobiel reclamebord. Met op maat gemaakte graphics en strategisch geplaatste visuals wordt uw vrachtwagen een opvallende verschijning op de weg, wat de zichtbaarheid van uw merk vergroot.

Duidelijke contactinformatie: Uw contactgegevens worden strategisch geplaatst voor een snelle en gemakkelijke communicatie. Potentiële klanten kunnen moeiteloos contact met u opnemen wanneer ze interesse hebben, waardoor uw vrachtwagen een effectieve marketingtool wordt.

Duurzaamheid: We gebruiken hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen langeafstandsritten en weersinvloeden. Uw bestickering blijft lang mooi en helder, zelfs na vele kilometers op de weg, waardoor uw boodschap langdurig wordt verspreid.

Bij NED sign & reclame begrijpen we dat uw vrachtwagen uw bedrijf op de kaart zet, letterlijk en figuurlijk. Daarom zorgen we voor een gestroomlijnd proces, van concept tot plaatsing. We streven naar een uitstekende service en een verbluffend eindresultaat dat uw bedrijf de aandacht geeft die het verdient.

Klaar om uw vrachtwagen te transformeren tot een rijdend kunstwerk? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en ontdek hoe onze bestickeringsservice uw bedrijf naar nieuwe hoogtes kan tillen!

Onze bestickeringsservice voor vrachtwagens is gericht op het maximaliseren van de zichtbaarheid en het vergroten van uw merkbekendheid. Onze ontwerpen zijn niet alleen opvallend en uniek, maar ook strategisch geplaatst om de aandacht van voorbijgangers te trekken. We begrijpen dat uw vrachtwagen veel tijd op de weg doorbrengt, en daarom gebruiken we materialen van hoge kwaliteit die bestand zijn tegen langeafstandsritten en diverse weersomstandigheden.

Onze getalenteerde ontwerpers werken nauw met u samen om een ontwerp te creëren dat past bij uw bedrijf en uw doelen. Of u nu een gedurfd en opvallend ontwerp wilt of een subtiele bestickering met uw logo en contactgegevens, we zorgen ervoor dat uw vrachtwagen de aandacht trekt en uw merk krachtig uitdraagt.

Bij NED sign & reclame staan we bekend om onze uitstekende klantenservice en snelle doorlooptijden. We begrijpen dat uw vrachtwagen een essentieel onderdeel is van uw bedrijfsvoering, en we streven ernaar om ervoor te zorgen dat uw bestickering snel en efficiënt wordt geïnstalleerd, zodat uw vrachtwagen zo min mogelijk uit de running hoeft te zijn.

Met onze professionele bestickeringsservice geeft u uw vrachtwagen een krachtige uitstraling en maakt u van uw voertuig een effectieve marketingtool. Elke keer dat uw vrachtwagen de weg op gaat, wordt uw merk gezien door een breed publiek, wat de naamsbekendheid van uw bedrijf vergroot.

Dus waar wacht u nog op? Geef uw vrachtwagen een onvergetelijke uitstraling met onze bestickeringsservice en ontdek hoe uw bedrijf naar nieuwe hoogten kan stijgen. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en laat ons ervaren team u helpen om van uw vrachtwagen een krachtig marketinginstrument te maken!

Waarom NED Sign & Reclame?

Hoge Kwaliteit

Op print en materiaal!

Special Edition

Op maat en uniek!

Spoed montage

Binnen 1 dag!

7 dagen per week!

Voor de drukke ondernemer

100% tevredenheid!

Op eindresultaat!