Binnenzijde plakkend

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Raamstickers
  • Bericht reacties:0 Reacties
  • Leestijd:5 minuten gelezen

Een raamsticker aan de binnenzijde geeft je eindeloze reclamemogelijkheden. Hiermee laat je je bedrijfsnaam zien, van welke vereniging je lid bent of welke merken je allemaal onder je hebt. Je kunt ze makkelijk zelf aanbrengen, lijken professioneel en zijn zowel tijdelijk als permanent aan te brengen.

Je kunt zelfs kiezen uit statische of gelijmde stickers. Of je het nu zelf wilt doen of door ons laten uitvoeren, NED sign & reclame helpt je graag je raamstickers aan de binnenzijde plakken. Bel ons vandaag voor jouw ideale binnensticker.

NED sign & reclame voor binnen en buiten

Door je raamsticker aan de binnenkant te plakken is je sticker beschermd tegen alle weersinvloeden. Hierdoor kun je besparen op weerbestendigheid en valt de uiteindelijke prijs waarschijnlijk lager uit dan wanneer je voor een buitensticker had gekozen.

Maar hoe plak je zonder dat het in spiegelbeeld op je raam komt? Bij Ned leveren we stickers met de plakzijde aan de binnen- of buitenkant. Zo plak je je stickers altijd correct op je raam.

 Bel ons vandaag voor jouw ideale binnensticker.


Binnensticker naar buiten of naar binnen zichtbaar

De eerste vraag is eigenlijk: wil je dan men van buiten naar binnen naar je sticker kijkt? Of is het echt voor binnengebruik? In het eerste geval is het belangrijk om de lijmkant aan de voorkant van de sticker te maken. We werken dan in spiegelbeeld. In het tweede geval kan de lijm gewoon op de achterkant.

Bij NED sign & reclame zorgen we in ieder geval dat de lijm geen invloed heeft op de kleurkwaliteit van je sticker. Zoals je merkt is het niet zomaar een kwestie van even een sticker plakken.

Bij NED sign & reclame weten we waar we op moeten letten om jouw sticker goed tot zijn recht te laten komen. Bel ons vandaag voor advies voor je raamsticker voor gebruik binnenshuis.

Eerste hulp bij binnenstickers

NED sign & reclame is jouw adres voor al je soorten stickers. Of je ze nu buiten of binnen wilt gebruiken. Wij zijn specialisten in contourstickers, sign & belettering en het aanbrengen van muurstickers in je woonkamer. We leveren snel en de kwaliteit is hoogwaardig. We weten waar we over praten. Neem vandaag contact met ons op.

NED Sign & Reclame Portfolio

Klik in onderstaand pull down menu de portfolio van uw keuze aan.

Waarom NED sign & reclame?

Hoge kwaliteit

Productie en afwerking!

Special edition

Uniek en op maat gemaakt!

Spoed montage

Binnen 1 dag!

7 dagen per week!

Voor drukke ondernemers.

100% tevredenheid!

Op het eindresultaat!

Geef een reactie