Velgen

Naast wrappen, kunt u bij NED sign & reclame ook terecht voor diverse specials voor car styling. Maak een car wrap helemaal af met custom gestylede velgen! Wij kunnen de velgen in elk gewenste kleur coaten. Om het totaalpakket nét dat beetje extra uitstraling te geven kunt u ook uw remklauwen laten coaten in een opvallende kleur of de koplampen laten voorzien van een smoked tintfolie. Neem gerust contact op voor meer informatie of om direct een afspraak in te plannen.

0 Reacties

Detail wrap

Detail wrapping is het wrappen van bepaalde delen van een auto of motor om uw voertuig persoonlijker te maken. U kunt uw auto of motor een unieke uitstraling geven door alleen bepaalde delen te laten wrappen. Denk hierbij aan uw spiegels, spoiler, bumper of dak. Kiest u ervoor om bepaalde onderdelen van uw auto een andere kleur te geven, dan kunt u uw auto een totaal andere look geven.

0 Reacties

Car Stripping

Wilt u uw auto graag voorzien van accenten? Dan kunnen wij u door middel van striping van dienst zijn. Wij kunnen de striping in ieder denkbare formaat, kleur en motief voor u realiseren. Zo bent u in staat om uw auto naar wens te personaliseren. 

0 Reacties

Amsterdam Car Wrapping services

Zoek je een slimme manier om in de buitenruimte aandacht te trekken? Jouw logo of bedrijfsnaam zo in beeld dat niemand er omheen kan? Met vloerstickers voor buitengebruik van Ned sign & recalme maak je aansprekende reclame op het asfalt of de straat. Onze stickers zijn oersterk, weerbestendig en er kan met gemak een hele horde marathonlopers overheen.

0 Reacties

Vloersticker Buitengebruik

Zoek je een slimme manier om in de buitenruimte aandacht te trekken? Jouw logo of bedrijfsnaam zo in beeld dat niemand er omheen kan? Met vloerstickers voor buitengebruik van Ned sign & reclame maak je aansprekende reclame op het asfalt of de straat. Onze stickers zijn oersterk, weerbestendig en er kan met gemak een hele horde marathonlopers overheen.

0 Reacties

Vloerstickers Binnen

Zoek je stickers voor op de vloer van je pand? In je supermarkt, bedrijfspand of ziekenhuis? Met vloerstickers van Ned sign & reclame kun je het grootste oppervlak van je gebouw benutten voor reclame: je vloer. Heb je een speciale aanbieding op een bepaalde afdeling, dan kun je daar met prachtige vloerstickers naar verwijzen.

0 Reacties

Contoursticker snijden

Zoek jij een sticker die volledig in vorm gesneden is? Bij NED sign & reclame kunnen we ieder formaat sticker in contour snijden. Dat houdt in dat je een sticker krijgt die precies de vorm van je ontwerp heeft, zonder overtollige randen of kaders.

0 Reacties

Budgetsticker

Je wilt snel een paar stickers en het mag niet teveel kosten? Ga dan voor de Budgetstickerlijn van NED sign & reclame. Met onze budgetstickers maak je snel stappen in je uitstraling, zonder dat het de wereld kost.

0 Reacties