Car styling

Carwrapping is met behulp van speciale vinylfolie, het bestickeren van een complete auto dusdanig dat er een compleet nieuwe look ontstaat.
Dat klinkt wel heel zakelijk, maar in feite is dat wat we doen.

Wij werken met speciale wrapfolie die door 3M, Avery en Grafityp is ontwikkeld is en die extreem vervormbaar is. Daardoor kunnen we deze folie over de meest complexe vormen plakken en wij modelleren de wrapfolie dusdanig dat deze de vormen van uw auto helemaal volgen. Ook de spiegels, bumpers en dergelijke.
Deze wrapfolie plakt op alle gelakte delen, hierom wrappen wij standaard alle gelakte delen van de auto. 

KLEUREN

Wrapfolie is in bijzonder mooie kleuren verkrijgbaar. De ene kleur is nog exclusiever dan de andere kleur.
De meer ‘exclusieve’ kleuren hebben een meerprijs ten opzichte van bijvoorbeeld rood metallic of zwart mat.
Onder andere daarom zijn onze prijzen hier bij benadering, wij rekenen de prijs exact uit nadat wij weten voor welke kleur u gaat.

Car styling diensten

Kiest u voor Color Change Wrap van Wraptor, dan kiest u voor een partij die staat voor kwaliteit. Wij werken namelijk uitsluitend met folies van topkwaliteit. Zo werken wij met hoogwaardige carwrap folies zoals: 3M, Avery en Grafityp. Doordat wij met vakmensen werken gaan wij altijd zo professioneel en vakkundig mogelijk te werk. 

Wilt u uw auto graag voorzien van accenten? Dan kunnen wij u door middel van striping van dienst zijn. Wij kunnen de striping in ieder denkbare formaat, kleur en motief voor u realiseren. Zo bent u in staat om uw auto naar wens te personaliseren. 

 

Als we het hebben over detail wrap, dan kunt u denken aan het wrappen van verschillende onderdelen van uw auto. Denk hierbij aan uw spiegels, spoiler, bumper of dak. Kiest u ervoor om bepaalde onderdelen van uw auto een andere kleur te geven, dan kunt u uw auto een totaal andere look geven.

Wij kunnen uw velgen in iedere gewenste kleur laten wrappen. Onze vakkundige car styling monteurs en stylisten bewaken de kwaliteit en behandelen de onderdelen met de grootste zorgvuldigheid en professionaliteit. Wij werken met hoogwaardige carwrap folies zoals: 3M, Avery en Grafityp.

Wat is carwrapping

Kleur is voor veel mensen een doorslaggevende factor bij het kopen van een auto. Financieel ook best belangrijk, omdat de verkoopbaarheid van je auto mede afhangt van de kleur. Bij het kopen van een nieuwe auto kun je de kleur zelf kiezen. Met een tweedehands auto heb je die keuze niet. Je kunt kiezen voor ‘carwrapping’: door het inpakken met een folie krijgt de auto een andere kleur of andere kleuren

Voordelige tarieven

Makkelijk te installeren

Weerbestendig en waterdicht

Graphic studio

NED sign & reclame portfolio

Klik in onderstaand pull down menu de portfolio van uw keuze aan.

Wij werken samen met

NED aanpak met car wrapping

Panelen ontvetten

Voordat we kunnen starten met het correct aanbrengen van de folie op uw auto, komen er heel wat andere zaken bij kijken. Zeer belangrijk is het schoonmaken van de auto. Alle panelen moeten perfect schoon en ontvet worden want elk stofje zal door de folie zichtbaar worden.

Op maat snijden folie

Een uiterst belangrijk onderwerp is het snijden op de wagen. In vele gevallen moet de folie natuurlijk op maat gemaakt worden. Meestal kan dit in naden van het koetswerk zodat de wrap naar binnen geplooid kan worden. Maar af en toe moet dit ook rechtstreeks op de lak. Indien mogelijk maken wij steeds gebruik van knifeless tape om zonder risico de folie te kunnen versnijden.

Wrap verhitten

Tijdens het het wrappen wordt de folie op verschillende plaatsen verhit om een vorm aan te nemen. Belangrijk om te onthouden is dat als deze folie opnieuw warm wordt (bv. Een zomerdag in de zon) dan probeert deze terug te krimpen naar zijn originele staat. Bij overmatig uitrekken van de vinyl kan het dus voorkomen dat er hier en daar hoeken kunnen loskomen. Uw auto laten wrappen gebeurt dus het beste bij een iemand met ervaring.

Waarom uw auto laten wrappen?

 

Door uw auto te laten wrappen kunt u deze voorzien van een hippe en persoonlijke look. Het veranderen van de originele kleur wordt steeds meer en meer populair. De bedoeling hiervan is om uw auto een volledige andere kleur te geven. Afhankelijk van uw wensen en budget kunt u ook kiezen voor een detail wrap, dit houdt in dat individuele onderdelen van uw auto een andere kleur krijgt. Het is dus perfect mogelijk om enkel de motorkap, het dak of de spiegels in een unieke kleur te transformeren.

Iedereen heeft ondertussen wel al eens een auto zien voorbij rijden met een matte wrap. Zeer populair zijn ook de auto’s met een lichte kleur en een zwart dak, zijde mat, satijn, glanzend of zelfs carbon. Deze toepassingen zijn aanzienlijk minder duur dan een volledige wrap en ze beschermen ook nog eens de delen van uw auto die constant blootgesteld wordt aan de zon.

Een standaard carwrap wordt zo gedaan dat de originele kleur van de wagen vanaf de buitenzijde niet meer zichtbaar is. Bij het openen van de motorkap, koffer en/of deuren zal de originele kleur nog te zien zijn. Het is echter ook mogelijk om die delen te wrappen. Tijdens het maken van de offerte kan dit besproken worden, elk type auto is anders. De binnenkant van de deuren is zeer tijdintensief wat zorgt voor een aanzienlijk meer kostenplaatje door het moeten demonteren van de deuren.   

Waarom NED sign & reclame?

Hoge kwaliteit

Productie en afwerking!

Special edition

Uniek en op maat gemaakt!

Spoed montage

Binnen 1 dag!

7 dagen per week!

Voor drukke ondernemers.

100% tevredenheid!

Op het eindresultaat!