Carwrap Rotterdam

Ben je op zoek naar een manier om je auto een compleet andere uitstraling te geven? Kies dan voor een carwrap in Rotterdam. Carwrapping is het bestickeren van de auto door middel van een speciale soort folie, zodat de auto een totaal andere uitstraling krijgt. Ned Sign Reclame gebruikt hier een ontzettend flexibel en vormbare folie voor, zodat de auto zonder problemen egaal kan worden bestickerd. Benieuwd naar de resultaten van een carwrap in Rotterdam? Bekijk dan eens het portfolio op onze website.

Carwrap Rotterdam

Geef je auto een unieke uitstraling met een carwrap in Rotterdam

Zou jij graag willen rondrijden in een auto met een uniek uiterlijk? Dat kan met behulp van een carwrap in Rotterdam. Met een auto wrap kun jij er namelijk voor zorgen dat jouw auto de uitstraling krijgt die helemaal voldoet aan jouw wensen. Of dat nou een auto is met een unieke kleur, zoals mat zwart, metallic blauw, goud of een kleur die overloopt in een andere kleur, het kan allemaal. Je hoeft niet vast te zitten aan de standaard kleuren van auto’s, zoals zilver, wit of zwart. Met een carwrap in Rotterdam kies je zelf de kleur of het patroon en wij regelen dat jouw auto een unieke uitstraling krijgt. 

NED Sign & Reclame in één oogopslag

+500

Tevreden klanten

+600

Winkelsigning

+1200

Autoreclame

+24 jaar

Ervaring

Wij werken samen met

Bescherm je auto met een carwrap uit Rotterdam

Natuurlijk kies je voor een carwrap uit Rotterdam door de compleet nieuwe uitstraling die je auto daardoor krijgt, maar wist je dat je met een carwrap uit Rotterdam profiteert van nog veel meer voordelen? Door een auto wrap zorg je ervoor dat je auto extra wordt beschermd. Je beschermt de lak van de auto door middel van een carwrap uit Rotterdam tegen allerlei risico’s. Denk hierbij aan steenslag, krassen of strepen op de lak van de auto. Met een auto wrap bescherm je de lak van de auto en behoud je de waarde van de auto. 

Interesse in een carwrap in Rotterdam?

Heb je interesse in een carwrap uit Rotterdam? Dan ben je bij Ned Sign Reclame op het juiste adres. Door de hoogwaardige materialen en het maatwerk van het plaatsen van het folie ben jij verzekerd van het beste resultaat. Geef je auto een nieuwe look, kies voor een carwrap nabij Rotterdam. Vraag van tevoren een offerte aan en plan vervolgens de afspraak bij ons op locatie. 

Voordelige tarieven

Makkelijk te installeren

Weerbestendig en waterdicht

Graphic studio

Waarom NED sign & reclame?

Hoge kwaliteit

Productie en afwerking!

Special edition

Uniek en op maat gemaakt!

Spoed montage

Binnen 1 dag!

7 dagen per week!

Voor drukke ondernemers.

100% tevredenheid!

Op het eindresultaat!