Je bekijkt nu Fotobehang
Wall Stickers

Fotobehang

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Muurstickers
  • Bericht reacties:0 Reacties
  • Leestijd:5 minuten gelezen

Wegdromen bij een prachtig uitzicht, in je eigen kamer? Wat dacht je van een parelwit strand met palmbomen? Of een heerlijk bos, waar de zonnestralen doorheen schitteren? Met fotobehang of een muurposter van Ned sign & reclame is het alsof je er zelf bent. Mocht je wat praktischer zijn ingesteld, dan kun je ook fotorealistische afbeeldingen van bijvoorbeeld een oude muur of houten planken krijgen.

Voor extra karakter in je kamer. Eigenlijk zegt de naam genoeg: het is behang in de vorm van een foto. Wat er op die foto staat, hangt helemaal af van jouw wensen. NED sign & reclame biedt fotobehang in alle soorten en maten. Neem vandaag contact op om jouw fotobehangwensen door te spreken.

Creëer snel en eenvoudig je eigen sfeer met fotobehang

De skyline van New York, een prachtig besneeuwd Alpenlandschap, de jungle van Borneo… eigenlijk kan alles op fotobehang. Met fotobehang van NED sign & reclame creëer je je eigen sfeer in huis. Ga je voor de lichte look in je interieur, dan kun je met een zwart-witfoto prachtige sferen neerzetten.

Wil je liever iets persoonlijkers, dan kunnen we ook een foto van bijvoorbeeld je kinderen of een plek waar jij dierbare herinneringen aan hebt op behang drukken. Geef ons je afmetingen door, dan zorgen wij voor passende sfeer in je kamer. Ga voor fotobehang van NED sign & reclame.

Bel ons dan gerust, we nemen het graag van je over.


Voordelen van fotobehang

Een groot voordeel van fotobehang is dat je relatief goedkoop en snel je hele kamer een frisse nieuwe aanblik geeft. Hiervoor hoef je niet veel te klussen en het resultaat is altijd prachtig. Je kunt hierbij kiezen uit vliesbehang en airtexbehang. Het eerste plak je in banen strak naast elkaar, het tweede leveren we in een stuk.

Beide technieken hebben zo hun voor- en nadelen. Durf je het plakken toch niet helemaal zelf, dan bieden we graag de helpende hand. Vraag vandaag je offerte aan.

Fotobehang van NED sign & reclame

Zoek je een snelle manier om je muur in huis of op kantoor op te fleuren? Kies voor fotobehang van Ned sign & reclame, jouw adres voor luxe stickers en etiketten. Bij ons vind je prachtige ontwerpen in alle soorten en maten. Maar ook jouw eigen, persoonlijke foto kan prima op je muur. Neem vandaag contact met ons op en vraag je offerte aan voor jouw eigen fotobehang.

NED Sign & Reclame Portfolio

Klik in onderstaand pull down menu de portfolio van uw keuze aan.

Waarom NED sign & reclame?

Hoge kwaliteit

Productie en afwerking!

Special edition

Uniek en op maat gemaakt!

Spoed montage

Binnen 1 dag!

7 dagen per week!

Voor drukke ondernemers.

100% tevredenheid!

Op het eindresultaat!

Geef een reactie