Je bekijkt nu Hoogwaardige zandstraalfolie

Hoogwaardige zandstraalfolie

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Raamstickers
  • Bericht reacties:0 Reacties
  • Leestijd:5 minuten gelezen

Zoek je een snelle en voordelige manier om een ruimte wat meer privacy te geven? Met zandstraalfolie plak je de ramen makkelijk af. Door deze melkachtige folie kan er niemand in of uit kijken.

Tegelijk laat het genoeg daglicht door, zodat je in de ruimte nog voldoende zicht houdt en prettig kunt werken. Mensen gebruiken het vaak bij hun voordeur, maar het komt ook veelvuldig in ziekenhuizen, huisartsenposten, kantoren en restaurants voor. 

Voorkom inkijk met zandstraalfolie

Zelfs een kleine strook zandstraalfolie op ooghoogte kan al heel wat inkijk voorkomen. Dit is ideaal in kantoor- en vergaderunits, waar een volledig afgeschermd raam niet nodig is, maar waar je toch wel afgezonderd wilt kunnen werken.

Zandstraalfolie is eenvoudig aan te brengen. Geef ons je afmetingen door, dan zorgen wij dat je zo snel mogelijk je benodigde voorraad in huis hebt. Je kunt hierbij kiezen uit statische folie of een variant met lijm. De eerste variant is eenvoudiger weer te verwijderen, de tweede blijft beter zitten. De keuze is aan jou.

Bel Ned voor jouw zandstraalfolie.


Voordelen zandstraalfolie

Zandstraalfolie geeft je een paar handige voordelen:

  •  Ondoorzichtig dus meer privacy
  •  Relatief eenvoudig aan te brengen
  •  Laat licht door
  •  In iedere vorm en maat te krijgen

Voorkom inkijk met zandstraalfolie

Zandstraalfolie is eenvoudig met wat water of droog aan te brengen. Met water kun je goed zijn waar  eventueel luchtbelletjes ontstaan, zodat je die eenvoudig kunt wegstrijken.

Twijfel over je eigen plakkunsten? Dan neemt NED sign & reclame het je graag uit handen. Wij hebben ervaring met de meest uiteenlopende soorten folies en stickers. Van luxe muurstickers tot magneetstickers voor op je boot of motor. Bel ons vandaag, dan brengen we snel en vakkundig je zandstraalfolie aan.

Zandstraalfolie bestellen

Zoek je een snelle manier om je ruimte wat meer privacy te verschaffen, zonder dat het er te donker wordt? Met zandstraalfolie creëer je een lichte, afgeschermde ruimte waarin je prettig kunt werken of vergaderen. Neem vandaag nog contact op met NED sign & reclame en geef jouw afmetingen door.

NED Sign & Reclame Portfolio

Klik in onderstaand pull down menu de portfolio van uw keuze aan.

Waarom NED sign & reclame?

Hoge kwaliteit

Productie en afwerking!

Special edition

Uniek en op maat gemaakt!

Spoed montage

Binnen 1 dag!

7 dagen per week!

Voor drukke ondernemers.

100% tevredenheid!

Op het eindresultaat!

Geef een reactie