Je bekijkt nu Magneetposter
Magnetic Stickers

Magneetposter

Wil je je koelkast opfleuren met een mooie afbeelding? Of wil je in huis een plek waar je gezin afspraken en tekeningen kan achterlaten? Met een magneetposter van Ned sign & reclame wordt je wand een plek waar je gezin samenkomt. Onze magneetposters bieden een prachtig sfeerbeeld en zijn eenvoudig aan de muur te bevestigen.

Ook ideaal voor bijvoorbeeld beursstands, waar je niet in wanden mag boren. Heb jij een speciaal ontwerp dat je op je magneetposter kwijt wilt? Neem vandaag contact met ons op.

Krijtbord of whiteboard magneetposter

Zoek je een plek waar jij en je kinderen zich creatief kunt uitleven? Zodat het meteen als wanddecoratie je huis opvrolijkt? Op een magneetposter, die we als krijtbord of als whiteboard kunnen leveren, kan iedereen zijn zegje kwijt.

Of je nu even een snel een afspraak wilt noteren, een geheugensteuntje voor de boodschappen, of gewoon als plek waar je lekker kunt tekenen en kladderen, een magneetposter is een heerlijke toevoeging aan je wand.

Bel ons dan gerust, we nemen het graag van je over.


Magneetposter voor keuken- en kamerdecoratie

Een magneetposter is een leuke toevoeging aan je kamer of keuken. Ook op je bedrijf transformeer je een ruimte met een mooie magneetposter. Let op: voor autoreclame is een magneetposter echter niet geschikt. Wil je toch een magneetreclame op je auto, dan adviseren we je een van onze daarvoor bestemde magneetstickers te kiezen. Deze zijn robuuster en weerbestendig.

Voordelige magneetposters van Ned sign & reclame

Zoek je een magneetposter die past binnen jouw bedrijf of huishouden? Of je nu een vloersticker wilt, raambelettering of eenvoudige etiketten, bij NED sign & reclame vind je wat je zoekt. Heb je geen idee hoe je zelf moet plakken, dan helpen we je graag. Bel ons vandaag voor een afspraak en geef ons je wensen door.

NED Sign & Reclame Portfolio

Klik in onderstaand pull down menu de portfolio van uw keuze aan.

Waarom NED sign & reclame?

Hoge kwaliteit

Productie en afwerking!

Special edition

Uniek en op maat gemaakt!

Spoed montage

Binnen 1 dag!

7 dagen per week!

Voor drukke ondernemers.

100% tevredenheid!

Op het eindresultaat!

Geef een reactie