Magneetstickers

Wil je herkenbaar door Nederland rijden zonder de hoofdprijs te betalen? Met onze magneetstickers weet je zeker dat je opvalt en niet teveel betaalt. Onze stickers zijn gemaakt van magneetfolie en bedrukt in alle kleuren en stijlen die je maar wilt.

Of je nu alleen je logo of een volledig opgemaakte reclame-uiting op je auto wilt. Onze magneetstickers blijven goed kleven, zijn eenvoudig af te nemen en laten geen sporen achter op de lak. Vraag vandaag je offerte aan.

Magnetic Stickers

Magneetstickers

Magnetic Stickers

Met magneetfolie maak je in een handomdraai je eigen magneetplaat of magneetstickers. Ideaal voor bijvoorbeeld reclame op je auto, maar ook op andere ijzeren ondergronden zoals bijvoorbeeld magazijnstellingen, ijzeren kasten of je whiteboard in je vergaderruimte. Omdat het flexibel is, kun je magneetfolie makkelijk zelf knippen of snijden. Lijkt dat je teveel werk, dan nemen we je dat graag uit handen. Geef vandaag je maten nog door, dan sturen we je magneetfolie zo snel mogelijk op.

Magnetic Stickers

Zoek je een plek waar jij en je kinderen zich creatief kunt uitleven? Zodat het meteen als wanddecoratie je huis opvrolijkt? Op een magneetposter, die we als krijtbord of als whiteboard kunnen leveren, kan iedereen zijn zegje kwijt. Of je nu even een snel een afspraak wilt noteren, een geheugensteuntje voor de boodschappen, of gewoon als plek waar je lekker kunt tekenen en kladderen, een magneetposter is een heerlijke toevoeging aan je wand.

Weerbestendig en sterk:
magneetstickers stickers

Met een rechte of contour-gesneden magneetsticker van NED sign & reclame maak je snel en eenvoudig een rijdende reclamezuil van je auto.

Dankzij onze kwaliteit weet je zeker dat je representatief voor de dag komt. De magnetische stickers ‘kleven’ perfect en zijn ook makkelijk weer te verwijderen, zodat je eventueel ook kunt wisselen.

Ook in slecht weer blijven ze goed zitten. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je je magneetsticker onderweg verliest. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit kan de sticker mee in alle weersomstandigheden en in de wasstraat.

Voordelige tarieven

Makkelijk te installeren

Weerbestendig en waterdicht

Graphic studio

NED sign & reclame portfolio

Klik in onderstaand pull down menu de portfolio van uw keuze aan.

Wij werken samen met

Voordelen van
een magneetsticker

De voordelen van een magneetsticker zijn eindeloos. Zo betaal je voor een magneetsticker per saldo minder dan voor een volledige professionele belettering van je auto.

Je kunt de sticker eenvoudig plaatsen en wegnemen wanneer het jou uitkomt. Ga je voor de goedkope optie, dan drukken we je reclame op een rechthoekig magneetfolie.

Wil je een nog professionelere uitstraling, dan kunnen we ook de contouren uitsnijden van je logo of reclame. We adviseren je graag over de mogelijkheden.

We zetten de voordelen van een magneetsticker graag voor je op een rij:
  • Relatief goedkoop
  • Makkelijk te plaatsen en af te nemen
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Professionele uitstraling
  • Weerbestendig en watervast

Magneetsticker

Zoek je de perfecte, hoogwaardige magneetsticker? Passend bij je auto en volledig op maat? Ned heeft jarenlange ervaring met allerhande soorten stickers.

Ook jouw auto beplakken we graag met een kwaliteitssticker, zodat jij overal reclame maakt, waar je ook bent. Neem vandaag nog contact met ons op.

Vinyl stickers

Waarom NED sign & reclame?

Hoge kwaliteit

Productie en afwerking!

Special edition

Uniek en op maat gemaakt!

Spoed montage

Binnen 1 dag!

7 dagen per week!

Voor drukke ondernemers.

100% tevredenheid!

Op het eindresultaat!