Je bekijkt nu Magnetic foil
Magnetic Stickers

Magnetic foil

Zoek je vakkundig bedrukt magnetic foil? Met jouw visual, bedrijfslogo of slogan kleurvast en haarscherp in beeld? Bij NED sign & reclame biedt magneetfolie met een exclusieve look en feel, in elke vorm die je maar wilt.

Dankzij de flexibele coating die we aanbrengen is je magnetic foil robuust en veerkrachtig. Daarnaast is het uv-bestendig, voor blijvend mooie kleuren. Neem vandaag contact op met NED sign & reclame.

Hoogwaardige kwaliteit magnetic foil

Met magneetfolie maak je in een handomdraai je eigen magneetplaat of magneetstickers. Ideaal voor bijvoorbeeld reclame op je auto, maar ook op andere ijzeren ondergronden zoals bijvoorbeeld magazijnstellingen, ijzeren kasten of je whiteboard in je vergaderruimte. Omdat het flexibel is, kun je magnetic foil makkelijk zelf knippen of snijden.

Lijkt je dat teveel werk, dan nemen we je dat graag uit handen. Geef vandaag je maten nog door, dan sturen we je magnetische folie zo snel mogelijk op.

Bel ons dan gerust, we nemen het graag van je over.


Magneetfolie met speciale toplagen

Magneetfolie is ook leverbaar met speciale afwerkingen en toplagen, zoals een whiteboard- of krijtbordfolie. Zo kun je er op schrijven tijdens brainstormsessies en andere vergaderingen. Maar ook om bijvoorbeeld de boodschappen of belangrijke afspraken voor in huis op te schrijven. Wil je een speciale bedrukking of heb je andere wensen voor jouw magnetic foil? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

NED sign & reclame voor al je folie- en stickerwerk

NED sign & reclame is jouw adres voor magneetfolie. Wij hebben ruime ervaring met allerhande soorten stickers en leveren hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast zijn wij hét adres voor budget stickers, labels, etiketten en uitvoerige sign & belettering in en op je pand. Daarnaast leggen we ons toe op raambelettering en stickers op je auto, motor of boot.

Maar ook als je muurstickers zoekt of een volledige fotowand. Onze service is snel en vakkundig. Bel ons vandaag voor advies over al je stickerwerk. Of stuur ons een e-mail met je ontwerp voor een vrijblijvende offerte.

NED Sign & Reclame Portfolio

Klik in onderstaand pull down menu de portfolio van uw keuze aan.

Waarom NED sign & reclame?

Hoge kwaliteit

Productie en afwerking!

Special edition

Uniek en op maat gemaakt!

Spoed montage

Binnen 1 dag!

7 dagen per week!

Voor drukke ondernemers.

100% tevredenheid!

Op het eindresultaat!

Geef een reactie