Muurstickers

Wil je een mooie spreuk of visual op je muur? Een grote wandsticker verandert je kamer in een ruimte die in het oog springt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een tropisch eiland of de zee in je slaapkamer?

Met een muursticker van NED sign & reclame is het alsof je er echt bent. NED sign & reclame muurstickers zijn sterk en relatief eenvoudig aan te brengen. Vraag ons vandaag naar de mogelijkheden voor jouw muursticker.

Muurstickers

Jouw spreuk, slogan of bedrijfsnaam op de muur? Daarmee laat je zien dat jij je bedrijf serieus neemt. Bij NED sign & reclame kun je terecht voor mooie muurbelettering in alle lettertypen, kleuren en groottes. Met een spreuk of woordwolk op de muur bied je inspiratie voor iedereen die langsloopt. 

Wall Stickers

Een leuke visual of aansprekende quote op de muur, daar knapt je kamer van op. Met muurstickers van NED sign & reclame maak je grote stappen in het opfleuren van je huis, voor een schappelijke prijs. Bovendien is deze vorm van wanddecoratie snel aan te brengen. Een muursticker kan ook in de vorm van je bedrijfslogo. 

Wegdromen bij een prachtig uitzicht, in je eigen kamer? Wat dacht je van een parelwit strand met palmbomen? Of een heerlijk bos, waar de zonnestralen doorheen schitteren? Met fotobehang of een muurposter van NED sign & reclame is het alsof je er zelf bent. Mocht je wat praktischer zijn ingesteld, dan kun je ook fotorealistische afbeeldingen van bijvoorbeeld een oude muur of houten planken krijgen. Voor extra karakter in je kamer. 

Wat is een muursticker?

Een muursticker is een klevende afdruk van een afbeelding die je op je muur aanbrengt. Dit kan ter decoratie van je woon- of slaapkamer, maar ook voor bijvoorbeeld reclame in je bedrijfspand is het een ideale oplossing.

Muurstickers maken we extra stevig, omdat ze lang mee moeten gaan en op een ruwe ondergrond geplakt worden. De vorm, inhoud en afmetingen hangen helemaal van jouw voorkeuren af.

Voordelen van muurstickers

Het mooie van muurstickers is dat je relatief goedkoop een flinke verandering in je kamer kunt maken. Ideaal als je wel eens iets anders wilt, maar er niet teveel tijd en geld aan kwijt wilt. Een muursticker is eenvoudig aan te brengen en heeft direct effect. Het hoeft niet lang te drogen en het staat direct prachtig. Bovendien kun je het zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Bijvoorbeeld een witte muur met een inspiratievolle spreuk is trendy. Het maakt je kamer licht en schept een sfeer waarin je even de tijd neemt om na te denken. Dat geeft rust in je huis.

Jouw ontwerp, onze kwaliteit

Bij NED sign & reclame bepaal je je eigen ontwerp. Jij levert je afmetingen, kleuren en opdrukwensen, wij zorgen dat de muursticker scherp wordt afgedrukt. In een kinderkamer zijn bijvoorbeeld stickers van Disneyfiguren erg leuk, of contouren van dieren. Mocht je het opplakken zelf niet aandurven, dan komen we dat ook graag voor je doen.

Bestel je muursticker bij NED sign & reclame

Zoek je een partij die muurstickers van hoogwaardige kwaliteit levert? Voor wie geen muurstickerontwerp te veel is? Wij zorgen dat je muursticker scherp wordt afgedrukt en netjes op je muur komt, zodat je er nog jaren met plezier naar kijkt. Neem vandaag contact op met NED sign & reclame, dan zetten we jouw ideeën om in een prachtige muursticker.

Voordelige tarieven

Makkelijk
te installeren

Weerbestendig en waterdicht

Gratis opmaak

Wall Stickers

Wij werken samen met

Andere NED sign & reclame diensten

Magnetic Stickers

Magneetstickers

Wil je herkenbaar door Nederland rijden zonder de hoofdprijs te betalen? Met onze magneetstickers weet je zeker dat je opvalt en niet teveel betaalt. Onze stickers zijn gemaakt van magneetfolie en bedrukt in alle kleuren en stijlen die je maar wilt.

Plexiglas letters - Indoor signing 2

Indoor signing

Indoor signing vertegenwoordigt uw berichten of diensten in besloten ruimtes zoals supermarkten, cafés, toiletten, busstations, sportclubs, scholen en anderen…

Window stickers

Raamstickers

NED sign & reclame is jouw adres voor alle soorten raamstickers. Of je ze nu buiten of binnen wilt gebruiken. NED sign & reclame heeft ruime ervaring als het gaat om letters uitsnijden en op je ramen plakken. Wij zorgen dat alles strak afgewerkt en netjes recht komt te staan op locatie. 

Voordelen van muurstickers

Het mooie van muurstickers is dat je relatief goedkoop een flinke verandering in je kamer kunt maken. Ideaal als je wel eens iets anders wilt, maar er niet teveel tijd en geld aan kwijt wilt.

Een muursticker is eenvoudig aan te brengen en heeft direct effect. Het hoeft niet lang te drogen en het staat direct prachtig. Bovendien kun je het zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Bijvoorbeeld een witte muur met een inspiratievolle spreuk is trendy.

Het maakt je kamer licht en schept een sfeer waarin je even de tijd neemt om na te denken. Dat geeft rust in je huis.

Jouw ontwerp, onze kwaliteit

Bij NED sign & reclame bepaal je je eigen ontwerp. Jij levert je afmetingen, kleuren en opdrukwensen, wij zorgen dat de muursticker scherp wordt afgedrukt.

In een kinderkamer zijn bijvoorbeeld stickers van Disneyfiguren erg leuk, of contouren van dieren. Mocht je het opplakken zelf niet aandurven, dan komen we dat ook graag voor je doen.

Bestel je muursticker bij
NED sign & reclame

Zoek je een partij die muurstickers van hoogwaardige kwaliteit levert? Voor wie geen muurstickerontwerp te veel is?

Wij zorgen dat je muursticker scherp wordt afgedrukt en netjes op je muur komt, zodat je er nog jaren met plezier naar kijkt. Neem vandaag contact op met NED sign & reclame, dan zetten we jouw ideeën om in een prachtige muursticker.

Vinyl stickers

Waarom NED sign & reclame?

Hoge kwaliteit

Productie en afwerking!

Special edition

Uniek en op maat gemaakt!

Spoed montage

Binnen 1 dag!

7 dagen per week!

Voor drukke ondernemers.

100% tevredenheid!

Op het eindresultaat!