Muurstickers

Wil je een mooie spreuk of visual op je muur? Een grote wandsticker verandert je kamer in een ruimte die in het oog springt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een tropisch eiland of de zee in je slaapkamer?

Met een muursticker van NED sign & reclame is het alsof je er echt bent. NED sign & reclame muurstickers zijn sterk en relatief eenvoudig aan te brengen. Vraag ons vandaag naar de mogelijkheden voor jouw muursticker.

Muurstickers

muur belettering

Kiest u voor Color Change Wrap van Wraptor, dan kiest u voor een partij die staat voor kwaliteit. Wij werken namelijk uitsluitend met folies van topkwaliteit. Zo werken wij met hoogwaardige carwrap folies zoals: 3M, Avery en Grafityp. Doordat wij met vakmensen werken gaan wij altijd zo professioneel en vakkundig mogelijk te werk. 

Wall Stickers

Wilt u uw auto graag voorzien van accenten? Dan kunnen wij u door middel van striping van dienst zijn. Wij kunnen de striping in ieder denkbare formaat, kleur en motief voor u realiseren. Zo bent u in staat om uw auto naar wens te personaliseren. 

 

Als we het hebben over detail wrap, dan kunt u denken aan het wrappen van verschillende onderdelen van uw auto. Denk hierbij aan uw spiegels, spoiler, bumper of dak. Kiest u ervoor om bepaalde onderdelen van uw auto een andere kleur te geven, dan kunt u uw auto een totaal andere look geven.

Wat is een muursticker

Een muursticker is een klevende afdruk van een afbeelding die je op je muur aanbrengt. Dit kan ter decoratie van je woon- of slaapkamer, maar ook voor bijvoorbeeld reclame in je bedrijfspand is het een ideale oplossing.

Muurstickers maken we extra stevig, omdat ze lang mee moeten gaan en op een ruwe ondergrond geplakt worden. De vorm, inhoud en afmetingen hangen helemaal van jouw voorkeuren af.

Voordelige tarieven

Makkelijk te installeren

Weerbestendig en waterdicht

Graphic studio

NED sign & reclame portfolio

Klik in onderstaand pull down menu de portfolio van uw keuze aan.

Wij werken samen met

Voordelen van muurstickers

Het mooie van muurstickers is dat je relatief goedkoop een flinke verandering in je kamer kunt maken. Ideaal als je wel eens iets anders wilt, maar er niet teveel tijd en geld aan kwijt wilt.

Een muursticker is eenvoudig aan te brengen en heeft direct effect. Het hoeft niet lang te drogen en het staat direct prachtig. Bovendien kun je het zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Bijvoorbeeld een witte muur met een inspiratievolle spreuk is trendy. Het maakt je kamer licht en schept een sfeer waarin je even de tijd neemt om na te denken. Dat geeft rust in je huis.

Jouw ontwerp, onze kwaliteit

Bij NED sign & reclame bepaal je je eigen ontwerp. Jij levert je afmetingen, kleuren en opdrukwensen, wij zorgen dat de muursticker scherp wordt afgedrukt. In een kinderkamer zijn bijvoorbeeld stickers van Disneyfiguren erg leuk, of contouren van dieren. Mocht je het opplakken zelf niet aandurven, dan komen we dat ook graag voor je doen.

Bestel je muursticker bij NED sign & reclame

Zoek je een partij die muurstickers van hoogwaardige kwaliteit levert? Voor wie geen muurstickerontwerp te veel is? Wij zorgen dat je muursticker scherp wordt afgedrukt en netjes op je muur komt, zodat je er nog jaren met plezier naar kijkt. Neem vandaag contact op met NED sign & reclame, dan zetten we jouw ideeën om in een prachtige muursticker.

Panelen ontvetten

Voordat we kunnen starten met het correct aanbrengen van de folie op uw auto, komen er heel wat andere zaken bij kijken. Zeer belangrijk is het schoonmaken van de auto. Alle panelen moeten perfect schoon en ontvet worden want elk stofje zal door de folie zichtbaar worden.

Op maat snijden folie

Een uiterst belangrijk onderwerp is het snijden op de wagen. In vele gevallen moet de folie natuurlijk op maat gemaakt worden. Meestal kan dit in naden van het koetswerk zodat de wrap naar binnen geplooid kan worden. Maar af en toe moet dit ook rechtstreeks op de lak. Indien mogelijk maken wij steeds gebruik van knifeless tape om zonder risico de folie te kunnen versnijden.

Wrap verhitten

Tijdens het het wrappen wordt de folie op verschillende plaatsen verhit om een vorm aan te nemen. Belangrijk om te onthouden is dat als deze folie opnieuw warm wordt (bv. Een zomerdag in de zon) dan probeert deze terug te krimpen naar zijn originele staat. Bij overmatig uitrekken van de vinyl kan het dus voorkomen dat er hier en daar hoeken kunnen loskomen. Uw auto laten wrappen gebeurt dus het beste bij een iemand met ervaring.

Waarom NED sign & reclame?

Hoge kwaliteit

Productie en afwerking!

Special edition

Uniek en op maat gemaakt!

Spoed montage

Binnen 1 dag!

7 dagen per week!

Voor drukke ondernemers.

100% tevredenheid!

Op het eindresultaat!