Onze klant Roxas had de wens voor een herontwerp dat naadloos aansluit bij hun merkidentiteit. Onze ontwerper is onmiddellijk aan de slag gegaan en heeft dit schitterende resultaat weten te realiseren.

We hebben de auto bestickerd met verschillende stickers en kleuren, die perfect passen bij de originele autokleur. Vaak is er niet veel nodig om een auto echt te laten opvallen – een goed ontwerp en de juiste kleuren kunnen het verschil maken.

NED sign & reclame is een toonaangevend bedrijf op het gebied van ontwerp, signing, belettering, autoreclame, raamstickers, print- en digitale reclame, evenals verschillende soorten raamfolies. Dankzij onze getalenteerde designers, studio en ons one-stop-shop concept, waarbij we alles aanbieden op het gebied van reclame, kunnen we elke opdracht snel, gedetailleerd en met de hoogste kwaliteit uitvoeren.

Wij beheersen het volledige proces, van advies en ontwerp tot montage, allemaal onder één dak. Daarom kunnen we niet alleen topkwaliteit leveren, maar ook de beste prijs garanderen

Wil jij ook advies van NED sign & reclame? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Geef een reactie