Raamsticker heeft verschillende toepassingen:

Binnenzijde plakkend

Een raamsticker aan de binnenzijde geeft je eindeloze reclamemogelijkheden. Hiermee laat je je bedrijfsnaam zien, van welke vereniging je lid bent of welke merken je allemaal onder je hebt. Je kunt ze makkelijk zelf aanbrengen, lijken professioneel en zijn zowel tijdelijk als permanent aan te brengen. Je kunt zelfs kiezen uit statische of gelijmde stickers.

 

Buitenzijde plakkend

Met een raamsticker aan de buitenkant van je raam val je meteen op in de buurt. Eigenlijk is het onmisbaar als je wilt opvallen met je bedrijf. Een raamsticker aan de buitenzijde is in alle vormen en maten leverbaar. Alpha Stickers levert raamstickers voor buiten in hoogwaardige kwaliteit. Kleurvast, weerbestendig en oersterk. Laat het Nederlandse weer er maar op komen. Onze raamstickers kunnen alles aan en blijven mooi.

Professionele raambelettering

Wil je mooie letters op je raam? Bijvoorbeeld je familienaam op je voordeur of je bedrijfsnaam op je geveldeur? NED sign & reclame levert hoogwaardige, contourgesneden vinylstickers voor op je raam. Deze kun je zowel statisch als met lijm aanbrengen. Met onze snijplotter kunnen we alle mogelijke vormen snijden. De zogenoemde snijletters zijn een van de meest voorkomende soorten reclame.

 

Hoogwaardige zandstraalfolie

Zoek je een snelle en voordelige manier om een ruimte wat meer privacy te geven? Met zandstraalfolie plak je de ramen makkelijk af. Door deze melkachtige folie kan er niemand in of uit kijken. Tegelijk laat het genoeg daglicht door, zodat je in de ruimte nog voldoende zicht houdt en prettig kunt werken.

Voordelen zandstraalfolie

Zandstraalfolie geeft je een paar handige voordelen:
 Ondoorzichtig dus meer privacy
 Relatief eenvoudig aan te brengen
 Laat licht door
 In iedere vorm en maat te krijgen

Mensen gebruiken het vaak bij hun voordeur, maar het komt ook veelvuldig in ziekenhuizen, huisartsenposten, kantoren en restaurants voor.

One-way vision (printbaar)

Wil je wel naar buiten kunnen kijken, maar hoeft niet iedereen te zien hoe jij er binnen bij zit? Met onze one-way vision folie creëer je je eigen privacy. One-way vision folie is een andere naam voor gaatjesfolie. Door de gaatjes lijkt het van afstand een egale wand, terwijl jij er van binnenuit gewoon doorheen kunt kijken. Deze stickers zijn geschikt voor alle soorten glas. Tegelijk werkt het materiaal als zonwering. Oneway-vision is ideaal voor op winkelruiten, etalages, kantoren en autoruiten. Bovendien kun je er nog steeds een mooie reclameboodschap of je bedrijfskleuren op printen.

 

One-way vision folie werking ontstaat doordat het binnen donkerder is dan buiten.
Echter, wanneer het buiten donkerder is dan binnen verliest deze folie (deels) zijn werking.

Spiegelfolie - Anti inkijk folie

Wil je wel naar buiten kunnen kijken, maar hoeft niet iedereen te zien hoe jij er binnen bij zit? Met onze anti- inkijk folie creëer je je eigen privacy. Anti-inkijk folie is een andere naam voor spiegelfolie. Deze folie is geschikt voor alle soorten glas. Tegelijk werkt het materiaal als zonwering, zichtbare lichtreflectie en geeft privacy terwijl het licht de kamer binnenkomt. Spiegelfolie is ideaal voor op huizen, winkelruiten, etalages, kantoren en autoruiten. Deze folie waarde van een glassoort zegt iets over de zon toelating of lichttoelating van glas. Hij blokkeert tot 99% UV straling en tevens een goede inkijk- en UV wering. Op extreem warme dagen is er minder koeling binnen nodig en in de winter wordt de warmte beter vastgehouden.

De spiegel werking ontstaat doordat het binnen donkerder is dan buiten.
Echter, wanneer het buiten donkerder is dan binnen verliest deze folie (deels) zijn werking.

Raamstickers

Heb je een mooi pand, dan wil je natuurlijk wel dat je klanten je kunnen vinden. Denk dan eens aan een raamsticker van NED sign & reclame. Bij ons kun je namelijk kiezen of je je sticker aan de binnenkant of de buitenkant van het raam wilt. Ook kunnen we raambeletteringzandstraalfolie en one-way visionstickers verzorgen. Met die laatste kun je wel naar buiten, maar niet naar binnen kijken. Of je nu alleen je logo en bedrijfsnaam wilt of je hele raam beplakt, dat maakt ons niet uit. NED sign & reclame levert raamstickers op maat. Neem vandaag nog contact met ons op om je wensen door te spreken.

Raamstickers
aan de buitenkant

Wil je direct opvallen met je pand? Laat ons dan je reclame aan de buitenkant plakken. Buitenraamstickers vallen direct op en reflecteren goed, waardoor je reclame altijd zichtbaar blijft.

Door de volledige dekking kunnen ze goed worden schoongemaakt zonder dat ze kwaliteit verliezen of losraken. Een raamsticker van NED sign & reclame zorgt dat je opvalt en de uitstraling hebt die je bedrijf verdient.

Onze raamstickers zijn sterk en weerbestendig. Voor een langdurig, prachtige afwerking.

Voordelige tarieven

Makkelijk
te installeren

Weerbestendig en waterdicht

Gratis opmaak

Wij werken samen met

Andere NED sign & reclame diensten

Plexiglas letters - Indoor signing 2

Indoor signing

Indoor signing vertegenwoordigt uw berichten of diensten in besloten ruimtes zoals supermarkten, cafés, toiletten, busstations, sportclubs, scholen en anderen…

Car styling

Car styling

Auto’s zijn voor velen vergelijkbaar met een liefdesrelatie. Je steekt er veel tijd, energie en aandacht in en probeert hem altijd te laten excelleren.

Floor stickers

Vloerstickers

Waarom zou je je reclameuitingen alleen tot de gevel en muren beperken? Denk eens aan vloerstickers van NED sign & reclame.

Raamstickers
aan de binnenkant

Raamstickers voor de binnenzijde van je pand zijn een goede keus. Vaak zijn ze voordeliger, omdat ze niet weerbestendig hoeven te zijn. Door je reclame aan de binnenkant van je ramen te plakken zijn ze beschermd tegen allerhande weersinvloeden.

Ned sign & reclame levert ook binnenstickers voor op deuren en binnenramen, bijvoorbeeld om aan te geven waar de directiekamer zit of om duidelijk te maken of de deur naar binnen of buiten openzwaait.

Of misschien wil je een sticker die aangeeft dat hier gratis Wifi te krijgen is. Wat je maar wilt. We helpen je graag.

Raamstickers
aan de binnenkant

Raamstickers plakken lijkt makkelijk. Beschermlaag eraf en plakken maar, toch? Helaas komt er wel iets meer bij kijken.

Er zijn een aantal dingen waarop je moet letten om het goed te doen. Zit de sticker recht? Hoe zorg je dat er geen luchtbellen onder komen? Met andere woorden, een sticker plakken doe je niet zomaar.

De beste oplossing: laat ons je raamsticker plakken. Het is ons vak en we doen het al heel wat jaren met plezier. Neem nu contact op voor raamstickers die bij je passen.

Raambelettering
op maat

Om goede reclame te maken hoef je natuurlijk niet je hele raam te beplakken. Het gaat uiteindelijk alleen om de letters en de boodschap van je bedrijf of instelling.

NED sign & reclame heeft ruime ervaring als het gaat om letters uitsnijden en op je ramen plakken. Wij zorgen dat alles strak afgewerkt en netjes recht komt te staan.

Waarom NED sign & reclame?

Hoge kwaliteit

Productie en afwerking!

Special edition

Uniek en op maat gemaakt!

Spoed montage

Binnen 1 dag!

7 dagen per week!

Voor drukke ondernemers.

100% tevredenheid!

Op het eindresultaat!