Je bekijkt nu Vloersticker Buitengebruik

Vloersticker Buitengebruik

Zoek je een slimme manier om in de buitenruimte aandacht te trekken? Jouw logo of bedrijfsnaam zo in beeld dat niemand er omheen kan? Met vloerstickers voor buitengebruik van Ned sign & reclame maak je aansprekende reclame op het asfalt of de straat. Onze stickers zijn oersterk, weerbestendig en er kan met gemak een hele horde marathonlopers overheen.

Om te zorgen dat die niet uitglijden zijn de stickers voorzien van een antislip-laag. Neem vandaag contact op met Ned sign & reclame om je wensen door te geven.

Straat- en vloerstickers voor buiten

Wil je reclame die gegarandeerd opvalt, denk dan eens aan een straatsticker of vloersticker voor buitengebruik. Daarmee trek je op een originele manier aandacht voor je bedrijf of event. Wil je mensen richting je winkel trekken, dan wek je hun interesse met straatstickers.

Heb je bijvoorbeeld een broodjeszaak, denk dan eens aan een spreuk op de vloer als “lekkere broodjes, deze kant op!” en een aantal pijlen richting je pand. Bij marathonloopwedstrijden of wielerevenementen komt jouw naam of sponsorschap extra goed in beeld door bij de start of eindstreep zichtbaar op de weg te liggen.

Bel ons dan gerust, we nemen het graag van je over.


Voordelen van vloerstickers voor

De voordelen van onze vloerstickers zijn legio. Ten eerste is het een bijzonder opvallende manier van aandacht trekken in elk winkelcentrum of bij ieder sportevenement. Doordat je naam in het pad ligt, kan men letterlijk niet om je heen. Dus moeten ze erover. En ook dat kan uitstekend, door de antislip-laag en onze oerdegelijke kwaliteit. We sommen de voordelen nog graag eens voor je op:

  •  Je naam duidelijk in beeld
  •  Originele manier van aandacht trekken
  •  Men kan er niet omheen
  •  Men kan er overheen
  •  Oersterke kwaliteit
  •  Slijt- en kleurvast

Stickers voor op straat: vloerstickers van Ned sign & reclame

Wil je opvallen in de buitenruimte, denk dan eens aan buitenvloerstickers van Ned sign & reclame. Zo lig je op een positieve manier bijna letterlijk ‘in de weg’. Bovendien is er geen groter reclameoppervlak te bedenken dan de straat. Onze stickers zijn geschikt voor zowel klinkerpaden als asfalt. De omvang van je reclame hangt helemaal van je eigen wensen af. Pak je telefoon en bel ons vandaag.

Ned sign & reclame portfolio

Waarom Ned sign & reclame?


Hoge Kwaliteit

Op print en material!

Special Edition

Op maat en uniek!

Spoed montage

Binnen 1 dag!

100% tevredenheid!

Op Op eindresultaat!

Geef een reactie