Je bekijkt nu Vloerstickers Binnen

Vloerstickers Binnen

Zoek je stickers voor op de vloer van je pand? In je supermarkt, bedrijfspand of ziekenhuis? Met vloerstickers van Ned sign & reclame kun je het grootste oppervlak van je gebouw benutten voor reclame: je vloer. Heb je een speciale aanbieding op een bepaalde afdeling, dan kun je daar met prachtige vloerstickers naar verwijzen.

Wil je echt impact maken met een reclamecampagne, dan is alleen een muursticker of raamsticker niet meer afdoende. Vul je reclame-uitingen aan met prachtige vloerstickers van Ned sign & reclame voor maximaal resultaat. Neem vandaag contact op.

Binnenstickers op maat

Ned sign & reclame kan iedere sticker op maat verzorgen. Je kunt daarbij kiezen of je bijvoorbeeld je logo of bedrijfsuiting op een standaard maat in een vierkant wilt of in de contouren gesneden.

Wij printen in hoge resolutie. Wat je wilt hangt van je voorkeuren af. Vanuit onze jarenlange ervaring met allerhande soorten luxe stickers adviseren we je graag wat het beste binnen jouw huisstijl en bij je soort vloer past. Wij printen vloerstickers voor iedere ondergrond.

Bel ons dan gerust, we nemen het graag van je over.


Trek aandacht met vloerstickers van Ned sign & reclame

Breng je nieuwe product of aanbieding op een fleurige manier onder de aandacht met vloerstickers van Ned sign & reclame. Binnen winkels zijn vloerstickers niet meer weg te denken als promotiemiddel. Maar ook voor het begeleiden van bezoekers op open dagen zijn vloerstickers een handig middel. Zo geef je slim en duidelijk de routing aan die ze moeten volgen.

Voordelen van vloerstickers

Onze vloerstickers bieden een hoop voordelen:

  •  Opvallende reclame-uiting
  •  Bezoekers kunnen er niet omheen
  •  Leverbaar met antislip-laag
  •  Eenvoudig te plakken

Jouw adres voor vloerstickers

Wil je opvallende, kwalitatief hoogwaardige stickers op je vloer? Bij Ned sign & reclame kun je terecht voor prachtige vloerstickers, mét antislip-laag en volledig op maat. Ook het plakken verzorgen we graag voor je. Geef vandaag nog jouw ontwerp door aan Ned sign & reclame of bel ons voor een vrijblijvende offerte.

NED Sign & Reclame Portfolio

Klik in onderstaand pull down menu de portfolio van uw keuze aan.

Waarom NED sign & reclame?

Hoge kwaliteit

Productie en afwerking!

Special edition

Uniek en op maat gemaakt!

Spoed montage

Binnen 1 dag!

7 dagen per week!

Voor drukke ondernemers.

100% tevredenheid!

Op het eindresultaat!

Geef een reactie