Vloerstickers

Waarom zou je je reclameuitingen alleen tot de gevel en muren beperken? Denk eens aan vloerstickers van NED sign & reclame.

Op de vloer kun je immers ook veel informatie kwijt. Maar dan moet het natuurlijk wel van slijtvaste kwaliteit zijn. Daarvoor moet je bij NED sign & reclame zijn. Een vloersticker valt direct op, je potentiële klant kan er bijna letterlijk ‘niet omheen’. Ideaal op beurzen of als je een speciale actie in je winkel hebt.

Ga voor een vloersticker van NED sign & reclame en neem vandaag contact op.

Vloer stickers

Vloerstickers

Zoek je stickers voor op de vloer van je pand? In je supermarkt, bedrijfspand of ziekenhuis? Met vloerstickers van Alpha Stickers kun je het grootste oppervlak van je gebouw benutten voor reclame: je vloer. Heb je een speciale aanbieding op een bepaalde afdeling, dan kun je daar met prachtige vloerstickers naar verwijzen. Wil je echt impact maken met een reclamecampagne, dan is alleen een muursticker of raamsticker niet meer afdoende. Vul je reclame-uitingen aan met prachtige vloerstickers van Alpha stickers voor maximaal resultaat. 

Zoek je een slimme manier om in de buitenruimte aandacht te trekken? Jouw logo of bedrijfsnaam zo in beeld dat niemand er omheen kan? Met vloerstickers voor buitengebruik van Alpha stickers maak je aansprekende reclame op het asfalt of de straat. Onze stickers zijn oersterk, weerbestendig en er kan met gemak een hele horde marathonlopers overheen. Om te zorgen dat die niet uitglijden zijn de stickers voorzien van een antislip-laag. Neem vandaag contact op met Alpha Stickers om je wensen door te geven.

Voordelen van:
een vloersticker

Met een vloersticker van NED sign & reclame weet je zeker dat deze van hoogwaardige kwaliteit is. Bij ons kun je kiezen uit vloersticker zonder lijm of een non-permanente lijmlaag.

Bij de eerste hecht de sticker aan de vloer met kleine zuignapjes. Hierdoor is de sticker makkelijk te verwijderen zonder dat er lijmresten achter blijven. De voordeliger versie is de vloersticker met een non-permanente lijmlaag.

Voordelige tarieven

Makkelijk te installeren

Weerbestendig en waterdicht

Graphic studio

NED sign & reclame portfolio

Klik in onderstaand pull down menu de portfolio van uw keuze aan.

Wij werken samen met

Vloerstickers

De lijm zorgt dat het niet zo makkelijk loslaat, maar dat het toch eenvoudig te verwijderen is.Het materiaal is sterk en slijtvast, zodat men er makkelijk overheen kan lopen.

De voordelen van onze vloerstickers op een rij:

  • Men kan er niet omheen
  • Slijtvast en sterk
  • Makkelijk afneembaar
  • Leverbaar in alle groottes, kleuren en vormen

Vloerstickers binnen
én buiten

Zoek je een mooie sticker voor op straat? Bij NED sign & reclame kun je terecht voor vloerstickers die zowel binnen als buiten gelegd kunnen worden.

Onze outdoor-stickers zijn oersterk, slijtvast en weerbestendig. Ideaal voor als je in het oog wilt springen bij een outdoor-evenement.

Of je nu een reclamesticker wilt of richtingaanwijzers op de vloer, bij NED sign & reclame gaan we voor hoogwaardige, duurzame kwaliteit. Daarom kies je voor NED sign & reclame. Bel ons vandaag nog om jouw vloerstickers te bespreken.

Waarom NED sign & reclame?

Hoge kwaliteit

Productie en afwerking!

Special edition

Uniek en op maat gemaakt!

Spoed montage

Binnen 1 dag!

7 dagen per week!

Voor drukke ondernemers.

100% tevredenheid!

Op het eindresultaat!